Daire Testereler

Çeşitli çap ve bağlantı ölçülerinde üretilen daire testere ürünlerimiz düşük alaşımlı malzemelerden yüksek alaşımlı çeliklere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. En yaygın daire testere modelleri:

HSS Bilenbilir Daire Testereler

Boru-Profil veya belirli bir ölçüye kadar dolu malzemelerin kesiminde kullanılan HSS testereler alaşımı, kaplaması, diş tipleri ve ölçülerine göre farklılaşırlar. Kestiğiniz malzemenin çapını kurtarana kadar bu testerelerde diş bilemesi yapılabilir. Uygun makine, doğru testere seçimi ve kaliteli soğutma uygulaması ile fiyat / Performans dengesi çok yüksek seviyelere çıkartılabilir. Japonya ve Avrupa’lı tedarikçilerimizin ürünlerinin diş sayısı ve diş şekli sizlerin ihtiyaçlarına göre Türkiye’de CNC tezgahlarımızda açılmaktadır. IWASAW ( Japonya ) ve STARK ( Italya ) markalı testerelerimiz ile sizlere en uygun çözümü sunabilmemiz içim bizimle temasa geçin.

TCT Daire Testereler

Yoğunluklu olarak dolu malzemelerin kesiminde kullanılan TCT ( Cermet veya Tungsten karpit uçlu ) testereler alaşımına göre boru-profil için de kullanılmaktadır. IWASAW ( Japonya ) ve STARK ( Italya ) markalı testerelerimiz ile sizlere en uygun çözümü sunabilmemiz içim bizimle temasa geçin.